interior design

Loft refurbishment Isleworth

This loft was originally a storage area without a ceiling, solid floor or any cabinets.
The objective was to create a safe, welcoming loft that would combine a small playroom for the kids with well-organised storage. For technical and budget reasons the lateral beam had to remain in place. The room was divided in two with the areas separated with a door. A round opening was designed for their cat but it turns out the kids are the ones enjoying it the most!
The whole project including the design, flooring, ceiling, paint, carpentry, sourcing of material and furniture, labour and project management was undertaken by us and our team.

Subscribe

Sign up with your email address to receive news and updates.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

©AstridinteriordesignLTD. All Rights Reserved.